Ce mai invart "afaceristi" din Ilia

Stiu ca la acesta categorie ar trebui inclusi si cei ce traiesc pe spinarea primariei dar vom vorbi intai despre traficul cu tigari si droguri, despre prostitutie si despre camatarii din zona...
Cred ca toti il stiu pe vestitul "Alin", traficant de tigari si camatar.
Urmatorul pe lista ar fi duetul tata-fiu, Carmazan, sau altfel zis hagar si harus :)) traficanti de tigari, camatari, falsificatori de acte, un afemeiat de 1 metru si gorila fara creier, ambii cu o lista lunga de infractiuni inregistrate la Parchet.
Acum sa vorbim despre "turcul din parcare" acolo unde se vinde praful alb, indragit de tinerii din Ilia chiar sub ochii stimatilor nostri gardieni.
In Ilia  traficul de tigari si comercializarea lor sunt principala activitate a celor "fitosi", nume as putea da multe insa ii stim cu toti, pe cei ce fac raliuri cu masinile si/sau motoarele cam toti participa, de la 16-17 ani pana la 50, nu prea conteaza varsta daca "fac banu".
Sa trecem acum la hoteluri, adevarate vagaune pline de mizerie si alcoolici, un loc unde poti cumpara ieftin o prostituata pentru o partida.
In urmatorul articol amicul meu va va relata cate ceva despre "ciupercile umane" din Ilia, adica cei ce traiesc pe spatele statului, firme ce se infrupteaza sin buzunarul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu