Ati primit ce ati votat

             Sondaje peste sondaje... rezultat? Basescu si pupincuristii portocalii nu sunt doriti de nimeni, totusi cum au ajuns sa se instaleze la Cotroceni si pe fotoliile Guvernului daca nu au sustinerea nimanui?
             Oare au contribuit amenintarile, pungile portocalii cu alimente si hotiile primarilor PDL-isti?
             Acum auzi la toate colturile exclamari si cuvinte deochiate de genul "EU? eu nu l-am votat", adevarul este insa ca toti care s-au vandut pe 1kg de zahar l-au votat, si acum??? Dragii mei sper ca a meritat sa va vindeti tara si libertatea. Acum stati si admirati fluturasele si cupoanele de pensii... sau intrebati pe cei ce v-au convins sa ii votati unde sunt promisiunile facute, unde sunt banii munciti? Poate domn' Omota stie sa raspunda, ca doar acesta comuna, cu mici exceptii, a votat pro-basescu la sugestia primarului si a consilierilor. A avut grija domn' primar sa ofere bauturi alcoolice oamenilor prin toate barurile din comuna cateva zile la rand, sa organizeze "sedinte", sa imparta bani in plicuri si alimente in pungi, ca doar nu le da din buzunarul lui. Oamenii in naivitatea lor, sa nu zic prostie, nu au realizat ca zaharul, pestele si alte porcarii sunt, de fapt platite tot de ei, prin contributiile date la stat, prin impozite si taxe... Au dansat si s-au imbatat tot pe banii lor, asa comportament asa rasplata, dar ce sa faci asa este taranul din Romania, crede tot ce i se spune si si-ar vinde si mama pe un pahar de "vin ars" dar demnitatea si libertatea.
            Acum ce rost mai are sa va lamentati pe la toate colturile si sa strigati ca voi nu l-ati votat? Mai bine i-ati trage la raspundere pe cei ce v-au sfatuit atat de bine, pe cei ce v-au mintit in fata si au profitat de lacomia si naivitatea voastra.
           Dragii mei, din greseli invata omul, acum suportati . SPER din tot sufletul sa va taie nu doar 5.5% ci 60% la cei ce l-ati votat pe basinescu, iar celor putini din comuna aceasta care au inca o parere a lor si si-au folosit creierul si nu au asteptat sa le spuna X-ulescu pe cine sa voteze nu am ce sa le zic, decat ca trebuie sa suportam si noi alaturi de prostime... asa este viata.

SHOW de STRIPTEASE

 





pentru campania electorala a prea distinsului Basescu






platit, cum este si normal, din BANI PUBLICI





organizat de  primarul Omota 





 intru-un bar local.


Aici sunt banii nostri din taxe si impozite, aici si in portofelul sau contul bancar al PDL-istilor.

VA PLACE NU ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu